Испитен Центар СОВРЕМЕН ВОЗАЧ Охрид

За Современ Возач

ИЦ „Современ Возач“ - Охрид организира и спроведува испити за возачи ...

Потребни документи

Потребни документи и критериуми за пријавување и полагање на возачки испит.

Резултати од испити

Приказ на резултати од одржани испити во Испитниот центар „Современ возач“ Охрид.